categorie

Duurzame samenwerking Grootbedrijf


Bij HAS Hogeschool hebben we een uniek concept waarbij studenten en professionals samen continu werken aan innovatieve praktijkgerichte oplossingen voor de vraagstukken van vandaag en morgen. De aansluiting tussen onderwijs en beroepspraktijk staat bij ons voorop. We werken daarom graag met een divers palet aan grote commerciƫle bedrijven samen, zonder hen zou het onderwijs er heel anders uitzien!

De genomineerden zijn:


CZAV (Wemeldinge)

Voor de vele akkerbouwers in Zuid-Nederland speelt CZAV een belangrijke rol in hun bedrijfsvoering. Zo leveren ze een breed assortiment producten en bieden professioneel advies op maat via hun deskundige binnen- en buitendienst. Ook verzorgen ze diverse vormen van contractteelt waarmee de klant een aanzienlijk financieel voordeel kan behalen.


ISS Catering Services

ISS Facility Services werd in 1901 in Kopenhagen (Denemarken) opgericht als beveiligingsbedrijf. Het bedrijf is uitgegroeid tot een wereldwijde facilitaire dienstverlener en komen tegemoet aan de groeiende vraag van multinationals naar dienstverlening die landsgrenzen, regio's of zelfs continenten kruisen. Lokale motivatie is echter een belangrijke drijfveer in het succes van ISS.

Winnaar

Limgroup

Limgroup is een innovatief, agrarisch onderzoeksbedrijf dat actief is op het gebied van veredeling van asperges en aardbeien. Het bedrijf, dat is gevestigd in Horst, zoekt voortdurend naar oplossingen die bijdragen aan de duurzaamheid, de rentabiliteit en de kwaliteit van de teelt van deze gewassen. Om dat te bereiken is er een intensieve samenwerking tussen de onderzoeksafdeling en de marketing- en salesafdeling van het bedrijf.

Het is niet meer mogelijk om te stemmen.
Klik hier om je aan te melden voor het HAS Year Event op 20 juni.