categorie

Duurzame samenwerking MKB


Bij HAS Hogeschool hebben we een uniek concept waarbij studenten en professionals samen continu werken aan innovatieve praktijkgerichte oplossingen voor de vraagstukken van vandaag en morgen. De aansluiting tussen onderwijs en beroepspraktijk staat bij ons voorop. We werken daarom met een divers palet aan MKB-bedrijven samen, zonder hen zou het onderwijs er heel anders uitzien!

De genomineerden zijn:


Cool Fresh International BV

Cool Fresh International is a globally operating fresh produce specialist with a focus on sustainability. Experts in adding value to the supply chain, and solving complex challenges through innovation and flexibility. Cool Fresh is partnered with fresh produce growers, retailers, food service operators and e-commerce operations all over the world.


NGN (New Generation Nutrition)

Bij New Generation Nutrition (NGN) ontwikkelen ze toepassingen voor insecten door onderzoek en ontwikkelen ze cursussen voor (beginnende) insectenkwekers. Insecten zijn een duurzaam alternatief voor de groeiende eiwitbehoefte van de wereldbevolking. Met het oog hierop ontwikkelen ze innovatieve, duurzame, simpele en smakelijke oplossingen met insecten.

Winnaar

Melkveebedrijf Custers-Keursten

Custers is een melkveebedrijf in Oirlo. Het familiebedrijf wordt gerund door Jacqueline en Harold Custers-Keursten en is gevestigd op de plek waar de overgrootouders van Harold rond 1900 een boerderij kochten. Harold en Jacqueline hechten veel waarde aan een duurzame en verantwoorde melkproductie. Bovendien is het een open bedrijf dat erop inzet aan de buitenwereld te laten zien hoe een melkveebedrijf te werk gaat.

Het is niet meer mogelijk om te stemmen.
Klik hier om je aan te melden voor het HAS Year Event op 20 juni.