categorie

Duurzame samenwerking Non-profit


Bij HAS Hogeschool hebben we een uniek concept waarbij studenten en professionals samen continu werken aan innovatieve praktijkgerichte oplossingen voor de vraagstukken van vandaag en morgen. De aansluiting tussen onderwijs en beroepspraktijk staat bij ons voorop. We werken met niet alleen met commerciƫle bedrijven samen, maar ook met non-profit organisaties.

De genomineerden zijn:


Waterschap Aa en Maas

Waterschap Aan en Maas heefst als missie het ontwikkelen, beheren en in stand houden van gezonde en veerkrachtige watersystemen, die ruimte bieden aan een duurzaam gebruik voor mens, dier en plant in het gebied, waarbij de veiligheid is gewaarborgd en met een open oog voor economische aspecten.

Winnaar

LLTB

De Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB) is de belangenorganisatie voor boeren en tuinders in Limburg en is de grootste land- en tuinbouworganisatie in de provincie. De vereniging vertegenwoordigt alle agrarische sectoren. Het hoofdkwartier is gevestigd in het voormalige Ursulinenklooster en het Landbouwhuis op het Ondernemersplein in Roermond.


Provincie Noord-Brabant

De Provincie Noord-Brabant werkt met overheden, bedrijven en organisaties aan de maatschappelijke opgaven van Brabant. Om te zorgen dat Brabant ook in de toekomst een provincie blijft waar het goed wonen, werken en recreëren is.

Het is niet meer mogelijk om te stemmen.
Klik hier om je aan te melden voor het HAS Year Event op 20 juni.